Zeleninovo-parmezánové placky

Milovníci zeleniny, ruku na srdce! Najlepšia je tá čerstvá od lokálnych dodávateľov. Ak je zelenina naozaj dobrá tak väčšinou nevydrží tak dlho, ako tie postrekované a kupované vo veľkých reťazcoch. Aby sme predišli vyhadzovaniu už staršej zeleniny, môžeme ju využiť napríklad aj takto v podobe zeleninových raňajkových placiek.

Budeme potrebovať: 

1/2 cukiny

5 šampiónov

4ks špargľe

6ks reďkoviek

6 vajíčok

100g parmezánu

Štvrofarebné korenie

Postup:

Zeleninu očistíme, nakrájame na malé kúsky a dáme do väčšej misky, primiešame vajíčka, parmezán a korenie podľa chuti. Na dobre rozpálenej panvici tvoríme placky. Rýchle a výživné raňajky sú na svete 🙂

Dobrú chuť