Ako sa chodí po Huberte

Ako sa chodí po Huberte s finalistkami súťaže Miss Slovensko?

Pre mňa bola táto skúsenosť paradoxne veľmi komická. Prečo? Pár ročníkov vzad som sa ocitla v semifinále Miss Slovensko. Popravde to bol vtedy splnený sen, už len to, že som dostala tú možnosť. Nakoľko ale semifinále bola moja posledná zastávka v tejto súťaži, tak som si povedala, že to tak malo byť a s odstupom času sa na to pozerám úplne inak. Vôbec nie negatívne, skôr naopak. Proste ma len osud a vtedajšia situácia odklonila od splnenia si detského sna a vrátila ma do reality 🙂

Avšak teraz som sa k súťaži trošičku priklonila späť ale už úplne z iného súdka. S blogerkou Drew sme dostali možnosť absolvovať s finalistkami  zaujímavú prednášku spojenú s exkurziou výroby vína Hubert Sekt 

Nielen výroba vína, ale každá jedna výroba si vyžaduje spoľahlivý personál, dobrý nápad, chuť pracovať a vyvíjať sa. Inak tomu nie je ani vo výrobe Hubertu. Dozvedeli sme sa veľmi veľa informácií z histórie. Vedeli ste, že kedysi dávno sa o chod výroby šumivého vína Hubert starala len 24 ročná žena s tromi deťmi? Alebo aj to, že sme po francúzoch prví, ktorí s výrobou šampanského začali? Ak ste nevedeli, tak už viete 🙂 Dostali sme možnosť nakúknuť aj do samotného laboratória. Áno, áno neodišli sme ani bez ochutnávky vína z tanku a samotnej ochutnávky všetkých štyroch druhov šumivého vínka. U mňa znova zvíťazilo ružové 😀

Deň strávený v Seredi bol veľmi príjemný a ja som moc vďačná, že som mohla aspoň chvíľu privoňať k práci plnej disciplíny.

Fotila naša obľúbená Lenka Imrichová

Laboratórium

Ochutnávka vína z tankov

Vývoj fľašiek Hubert