Obed Recepty Večera

Paradajkové špagety s feta syrom

Čo budem dnes variť? Táto otázka mi vŕta v hlave hádam každý deň, no našťastie už mám pár overených receptov, ktoré ma nikdy nesklamú náročnosťou a chuťou. Paradajkové špagety s feta syrom v ich najväčšej paráde. A dokonca aj bezlepkové.

Budeme potrebovať:

Postup:

Špagety si uvaríme podľa postupu so kvapkou olivového oleja a štipkou soli. Dve minúty pred dovarením cestovín si na panvici s olivovým olejom orestujeme paradajky a pridáme k nim štvorfarebné korenie a oregáno. Následne pridáme uvarené cestoviny (aj s trochou vody, v ktorej sa cestoviny varili), následne pridáme paradajkový pretlak/omáčku, smotanu (cestoviny sú viac krémovejšie) a nakoniec drobné kocky feta syru – 1/2 pridáme na panvicu a druhú pridáme už na hotové cestoviny pri servírovaní spolu s parmezánom.

Dobrôtka je behom pár minút hotová, verím, že vám bude chutiť rovnako ako aj mne.

*Recept je vytvorený v spolupráci so značkou bezlepkových potravín Schär.

Mohlo by sa vám tiež páčiť...