Hráškovo-tuniakové anellini

Rýchly, zdravý a chutný obed, hotový behom pár minút.

Budeme potrebovať:

1 balík cestovín anellini, použila som bezlepkové od značky Schär

120g tuniaka

Hrášok

Jarnú cibuľku

1 väčšiu paradajku

Soľ

Čili korenie

Olej

Syr podľa chuti

Postup:

Na panvici s olejom si opražíme jarnú cibuľku, pridáme k nej hrášok (ja som použila mrazený od babinky zo záhrady) a nadrobno nakrájanú paradajku. Zeleninu osolíme, okoreníme podľa chuti a pridáme tuniaka. Vytvorenú tuniakovo-zeleninkovú zmes poriadne premiešame. Medzitým si pripravíme podľa návodu bezlepkové anellini. Uvarené anellini primiešame k tuniakovej zmesi na panvicu a ešte raz poriadne premiešame. Môžeme podávať s obľúbeným syrom a máme hotovo.

Dobrú chuť 🙂