Pizza dvakrát inak

Ahojte,

Určite si každý z vás apsoň raz za život povedal : „Nechce sa mi variť, objednám si pizzu.“ Priznávam sa, nie som najväčší fanúšik tohto jedla, ale z času na čas sa mi chuť práve na pizzu dostaví. Vtedy si najradšej spravím vlastnú podľa chuti. Prednedávnom sa mi do rúk dostalo hotové bezlepkové pizza cesto od značky Schär a nemohla som ho využiť lepšie, ako v kombinácii s mojími najobľúbenejšími surovinami. Nakoľko boli moje posledné dni celkom hektické, tak mi práve toto cestíčko uľahčilo prácu v kuchyni  a obed sme mali šup šup hotový. Pre mňa jedna vegetariánska a pre Jakuba jedna s prošutkom.

Inšpirácia

Budeme potrebovať: 

Vegetariánska pizza 

Pizza korpus značky Schär

Domáci paradajkový pretlak

Šampióny

Čerstvé paradajky

Špenát

Feta syr

Soľ

Čierne korenie

Bazalku

Prosciutto pizza 

Pizza korpus značky Schär 

Domáci paradajkový pretlak

Prosciutto podľa chuti

Čerstvý špenát

Mozzarella syr

Soľ

Čierne korenie

Jemné chilli

Postup: 

Na cesto si pridáme domáci paradajkový pretlak a všetky suroviny. Množstvo samozrejme pridávame podľa chuti. Pečieme 15 minút na 180°

Dobrú chuť 🙂