Ahojte,
Určite si každý z vás apsoň raz za život povedal : „Nechce sa mi variť, objednám si pizzu.“ Priznávam sa, nie som najväčší fanúšik tohto jedla, ale z času na čas sa mi chuť práve na pizzu dostaví. Vtedy si najradšej spravím vlastnú podľa chuti. Prednedávnom sa mi do rúk dostalo hotové bezlepkové pizza cesto od značky Schär a nemohla som ho využiť lepšie, ako v kombinácii s mojími najobľúbenejšími surovinami. Nakoľko boli moje posledné dni celkom hektické, tak mi práve toto cestíčko uľahčilo prácu v kuchyni a obed sme mali šup šup hotový. Pre mňa jedna vegetariánska a pre Jakuba jedna s prošutkom.
Inšpirácia
Budeme potrebovať:
Vegetariánska pizza
Domáci paradajkový pretlak
Šampióny
Čerstvé paradajky
Špenát
Feta syr
Soľ
Čierne korenie
Bazalku
Prosciutto pizza
Domáci paradajkový pretlak
Prosciutto podľa chuti
Čerstvý špenát
Mozzarella syr
Soľ
Čierne korenie
Jemné chilli
Postup:
Na cesto si pridáme domáci paradajkový pretlak a všetky suroviny. Množstvo samozrejme pridávame podľa chuti. Pečieme 15 minút na 180°
Dobrú chuť 🙂